Театр імені Кропивницького уклав меморандум про співпрацю з миколаївським театром

Березень 23, 2023 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

Меморандум про співпрацю уклали Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Кропивницького та Миколаївський академічний художній драматичний театр.

Про це повідомив директор театру корифеїв В’ячеслав Вандрашек сьогодні, 23 березня.

«Напрямки співпраці визначили спільно з директором миколаївського театру Артемом Свистуном. Домовилися про подальший обмін досвідом, постановку спільних вистав та обмінних гастролей. Колективам театрального мистецтва наразі важливо підтримувати один одного і створювати спільні проєкти», - зазначив В’ячеслав Вандрашек.

Меморандум підписали перед початком вистави «Вільні метелики», яку актори театру корифеїв показали у Миколаєві.

«Прем’єра, як і в Кропивницькому, зібрала аншлаг. Гастролі до Миколаєва запланували ще з початку року, знали, що на нас та на виставу «Вільні метелики» чекають. Щиро вдячні миколаївцям за оцінку нашої щоденної роботи», - додав директор театру.

Як уже повідомлялося, у звіті голові обласної ради директор-художній керівник театру В’ячеслав Вандрашек наголосив, що прем’єра вистави «Вільні метелики» зібрала аншлаг і театр корифеїв готує її додаткові покази на березень. Зокрема, вистава відбудеться сьогодні, 23 березня на малій сцені.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool