Свято англійської мови! (ФОТО)

Березень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1609 | Коментарі: 0

Минулої осені у Новоукраїнській школі №8 відбувся тренінг, на якому школярі-волонтери із Мар’янопільської, Фурманівської та Ганнівської шкіл, а також із міських шкіл №1 та № 3 отримали знання для роботи із учнями. Мова йшла про підготовку до декламації віршів, виконання пісень, постановки драм та лялькових вистав англійською мовою.
 

Як розповідає нам організатор і натхненник акції – вчитель англійської мови Новоукраїнської школи №8 Людмила Талашкевич, партнером такої цікавої акції виступила Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів, і у результаті буквально нещодавно юні волонтери-тренери вже представили результати своєї роботи. Це було справжнє свято, адже учасників було майже 80. Діти читали вірші на англійській мові і найкращими у цій номінації стали учні Мар’янопільської школи (Андрій Яковлєв, Павло Мілентьєв та Руслана Кузьменко), Ганнівської школи (Олександр Цибуля та Валентин Стасик) і Новоукраїнської школи #8 (Олена Климович, Вадим Соловей, Маша Діцуленко, Євгенія Шевчук, В’ячеслав Ватульов, Микола Аркан та Владислав Варениця).

А з яким захопленням діти співали пісні! Репертуар був різноманітний - і популярні дитячі пісні, і пісні про кохання, і пісні про природу та дружбу! Кращими у цій номінації журі визнали юних співаків Мар’янопільської та Новоукраїнських шкіл №1 та №8. Щодо вистав, то тут дуже важко було визначити переможців, адже діти вклали стільки душі та акторської майстерності, щоб показати такі чудові п’єси як «Троє поросят», «Подарунок», «Бабка і мураха», «Червона шапочка», «Як у лисички хвостик став білим». Крім костюмів, діти готували і декорації, і музичне оформлення, тож показали себе справжніми режисерами, костюмерами і акторами! Дипломи в цій номінації отримали актори Ганнівської та Новоукраїнських шкіл №3 та №8. Та, мабуть, найцікавішим був перегляд лялькових вистав. Глядачі могли поринути у світ дитинства разом із героями казок про Вінні Пуха, Рукавичку, вистав «Три метелики», «Джінджебред» та «Будинок у лісі». Для цих вистав діти використали як справжні ляльки, так і ті, які самі виготовили - намалювали, а потім прилаштували до дерев’яних планочок. Кожен виступ супроводжувався оплесками та вигуками захоплення! Дипломи у цій номінації отримали актори Мар’янопільської. Ганнівської та Новоукраїнських шкіл №3 та №8.

- Я хочу подякувати всім школярам - учасникам свята за їхній інтерес до англійської мови, ентузіазм, ініціативу, працьовитість та наполегливість, - говорить організатор свята – вчитель англійської мови школи №8 - Людмила Талашкевич. Її особлива подяка – учителю англійської мови Ользі Слюсаренко (Новоукраїнська загальноосвітня школа №1), а також її колишнім ученицям, я нині – учителям англійської мови Оксані Баран (Мар’янопільська школа), Тетяні Веретельниковій (Ганнівська школа) та Ірині Міркуновій (Фурманівська школа).

Свято англійської мови! (ФОТО)

Свято англійської мови! (ФОТО)


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool