Свято англійської мови! (ФОТО)

Березень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1589 | Коментарі: 0

Минулої осені у Новоукраїнській школі №8 відбувся тренінг, на якому школярі-волонтери із Мар’янопільської, Фурманівської та Ганнівської шкіл, а також із міських шкіл №1 та № 3 отримали знання для роботи із учнями. Мова йшла про підготовку до декламації віршів, виконання пісень, постановки драм та лялькових вистав англійською мовою.
 

Як розповідає нам організатор і натхненник акції – вчитель англійської мови Новоукраїнської школи №8 Людмила Талашкевич, партнером такої цікавої акції виступила Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів, і у результаті буквально нещодавно юні волонтери-тренери вже представили результати своєї роботи. Це було справжнє свято, адже учасників було майже 80. Діти читали вірші на англійській мові і найкращими у цій номінації стали учні Мар’янопільської школи (Андрій Яковлєв, Павло Мілентьєв та Руслана Кузьменко), Ганнівської школи (Олександр Цибуля та Валентин Стасик) і Новоукраїнської школи #8 (Олена Климович, Вадим Соловей, Маша Діцуленко, Євгенія Шевчук, В’ячеслав Ватульов, Микола Аркан та Владислав Варениця).

А з яким захопленням діти співали пісні! Репертуар був різноманітний - і популярні дитячі пісні, і пісні про кохання, і пісні про природу та дружбу! Кращими у цій номінації журі визнали юних співаків Мар’янопільської та Новоукраїнських шкіл №1 та №8. Щодо вистав, то тут дуже важко було визначити переможців, адже діти вклали стільки душі та акторської майстерності, щоб показати такі чудові п’єси як «Троє поросят», «Подарунок», «Бабка і мураха», «Червона шапочка», «Як у лисички хвостик став білим». Крім костюмів, діти готували і декорації, і музичне оформлення, тож показали себе справжніми режисерами, костюмерами і акторами! Дипломи в цій номінації отримали актори Ганнівської та Новоукраїнських шкіл №3 та №8. Та, мабуть, найцікавішим був перегляд лялькових вистав. Глядачі могли поринути у світ дитинства разом із героями казок про Вінні Пуха, Рукавичку, вистав «Три метелики», «Джінджебред» та «Будинок у лісі». Для цих вистав діти використали як справжні ляльки, так і ті, які самі виготовили - намалювали, а потім прилаштували до дерев’яних планочок. Кожен виступ супроводжувався оплесками та вигуками захоплення! Дипломи у цій номінації отримали актори Мар’янопільської. Ганнівської та Новоукраїнських шкіл №3 та №8.

- Я хочу подякувати всім школярам - учасникам свята за їхній інтерес до англійської мови, ентузіазм, ініціативу, працьовитість та наполегливість, - говорить організатор свята – вчитель англійської мови школи №8 - Людмила Талашкевич. Її особлива подяка – учителю англійської мови Ользі Слюсаренко (Новоукраїнська загальноосвітня школа №1), а також її колишнім ученицям, я нині – учителям англійської мови Оксані Баран (Мар’янопільська школа), Тетяні Веретельниковій (Ганнівська школа) та Ірині Міркуновій (Фурманівська школа).

Свято англійської мови! (ФОТО)

Свято англійської мови! (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool