Святий Миколай порадував кіровоградців

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Святкові заходи до Дня Святого Миколая у Кіровограді пройшли на високому рівні.

Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 21 грудня.
Очільник міста подякуввав спеціалістам управління освіти, головного управління ЖКГ, відділів соціальної підтримки населення, сім’ї та молоді, працівникам комунальних підприємств, кіровоградським журналістам за якісну організацію, проведення заходів та висвітлення святкових подій.
- Вважаю нам вдалося найголовніше – тепло, по родинному привітати багатьох дітей у Кіровограді. Ми завітали у дитячі будинки, заклади освіти, привітали діток, чиї батьки загинули в зоні АТО, - наголосив Андрій Райкович. – Попереду нас очікують Новорічні свята і Різдво, тож у нає є ще можливість зробити приємні дива для дорослих і маленьких мешканців міста.

Міський голова звернув увагу управління ЖКГ, щоб у святкові дні у центрі Кіровограда створювала настрій новорічна ілюмінація, щоб було організоване постійне прибиранння на вулицях і у зонах відпочинку а до працівників поліції звернувся з проханням максимально забезпечити громадський порядок та зберегти комунальне майно.

- На Новорічні свята у Кіровограді не повинно бути будинків, які залишаться без електропостачання, чи будуть без води і з непрацюючою системою водовідведення, - підкреслив Андрій Райкович. – Для цього комунальникам вже сьогодні потрібно зробити ревізію свого господарства. І не важливо у чиєму підпорядкуванні перебуває житловий будинок – там проживають кіровоградці і ми, влада, маємо забезпечити їм належні умови на свята. А вже потім розберемося із нерадивими господарями, такими, як власники гуртожитку по Університетській, 21, де допустили, щоб підвали залило нечистотами, а сміттям завалена прибудинкова територія.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool