Світловодську нагадали про необхідність облаштування сміттєзвалища

Листопад 20, 2023 | Новини | Переглядів: 1034 | Коментарі: 0

У Кіровоградській ОВА відбулось засідання щодо питання покращення санітарно-екологічного стану сміттєзвалища твердих побутових відходів у місті Світловодськ. 

Світловодській міській раді рекомендовано розробити план заходів, спрямованих на приведення сміттєзвалища до належного санітарно-екологічного стану. 

Як відомо, держекоінспекцією  ще у 2020 році під час перевірки сміттєзвалища були виявлені чисельні порушення, а Кіровоградським окружним адміністративним судом ухвалено рішення по справі № 340/2687/20, відповідно до якого необхідно зупинити роботу (експлуатацію) звалища твердих побутових відходів до повного усунення порушень природоохоронного законодавства. На даний час виконавче провадження перебуває у Світловодському відділі Державної виконавчої служби. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool