Світловодськ: Господарці допомогли відкрити двері квартири

Квітень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

7 квітня до пожежно-рятувальної служби звернулася жителька багатоквартирного будинку міста Світловодська. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

60-річна жінка не могла зайти до власної квартири, через це і подзвонила за номером «101». У вихідний день нагальні домашні справи змусили жінку вийти з помешкання. Господарка вирішила, що скоро повернеться, і необачно залишила варитися на вогні бульйон. Коли ж повернулася і звично почала відкривати двері, ключ застряг у замку. Подальші спроби виявилися невдалими і ключ остаточно зламався.
На місце події прибули рятувальники, які по драбині дісталися до квартири і за допомогою інструменту зсередини відкрили двері.
Вдячній господарці лишалося лише вимкнути газ і подякувати бійцям МНС за злагоджену роботу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool