Сварка після розпиття оковитої стала причиною чергової трагедії на Кіровоградщині.

Липень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

До Добровеличківського районного відділу міліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що в одному з населених пунктів у будинку виявлено труп 40-річного господаря з ножовим пораненням стегна.

Попередньо встановлено, що під час застілля чоловік посварився зі своєю 33-річною співмешканкою, у результаті – отримав удар ножем по нозі. Наступного дня від значної втрати крові чоловік помер.
За словами начальника Добровеличківського РВ УМВС України у Кіровоградській області Андрія Бензара, дії підозрюваної попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого) Кримінального кодексу України. Слідство триває.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool