Суд визнав вину кіровоградського бутлегера, але не посадив

Листопад 15, 2013 | Новини | Переглядів: 1277 | Коментарі: 0

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області було закінчено розслідування та направлено до суду кримінальне провадження по обвинуваченню громадянина Н. за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України.

Він, вирішивши підзаробити «на стороні» від основного місця роботи, незаконно придбав 1,5 тисячі літрів алкогольного сурогату та збував його на території Кіровоградщини.
Суд визнав його вину. Однак взяття ділка на поруки трудовим колективом дозволило йому уникнути обмеження волі на строк до трьох років.
Загалом, протягом січня-жовтня 2013 року оперативниками Головного управління Міндоходів в області із незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 1,1 млн. грн. та ліквідовано два підпільних цеха по виготовленню лікеро-горілчаних виробів. За фактами незаконного виготовлення та реалізації алкогольних напоїв в Єдиному реєстрі досудових розслідувань у поточному році зареєстровано 12 кримінальних правопорушень.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool