Створюючи фейкові опозиційні партії нинішня влада розписується у власній неспроможності,- Олександр Рихлицький

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1189 | Коментарі: 0

Останнім часом в Україні спостерігається бум створення нових політичних партій. За останні півтора року їх стало більше на 120 штук. Тільки за перші шість місяців цього року Міністерство юстиції дало зелене світло ще 40 новоствореним політичним силам.

Особливе пожвавлення спостерігається в "південно-східній" політичній ніші. Найбільш сильні позиції тут має Опозиційний блок. Однак з'являється все більше і більше охочих позмагатися за електоральний спадок Партії Регіонів.

– Воно й не дивно, адже саме Опозиційний блок є єдиною справжньою опозицією, яка не на словах, а на ділі продовжує відстоювати інтереси простих громадян України, – говорить голова фракції Опозиційного блоку в Кіровській районній у місті Кіровограді ради Олександр Рихлицький. –

Тому нинішня влада й намагається розбалансувати політичну систему країни створенням псевдоопозиційних проектів, вводячи в оману наших людей. Найбільш відомий проект – "Наш край", створений при безпосередній участі Адміністрації Президента перед місцевими виборами 2015 року для відтягування голосів у Опозиційного блоку. Зараз в АП працюють над завданням перетворення "Нашого краю" з асоціації мажоритарників (підібраних, за влучним висловом одного з журналістів, за принципом "хто при німцях жив, той і зараз живе") в повноцінну партію, яка могла б взяти участь в загальнонаціональних виборах по партійним спискам. Ще один "південно-східний" проект, про який останнім часом багато говорилося – партія "За життя!". Про її створення влітку гучно оголосили депутати від Опозиційного блоку Вадим Рабинович та Євген Мураєв. Правда, у цього проекту складна доля. Мін'юст відмовився її реєструвати. І як далі він буде розвиватися, поки сказати складно, – вважає опозиціонер. – На цьому ж електоральному полі діє ще кілька менш відомих політичних проектів. Це і "Розумна сила", до складу якої входять колишні силовики, і "Успішна країна", очолювана представниками московської еміграції, на чолі з колишнім главою "Мінсдоху" Олександром Клименком і низка інших проектів. Але, як би вони не старалися завоювати прихильність наших людей, нічого у них не вийде. Бо тільки Опозиційний блок є тією політичною силою, яка бореться за мир в країні, за розбудову економіки, за соціальну стабільність для українських громадян. Прийшовши до влади, ми цього обов’язково досягнемо, – підкреслив Олександр Рихлицький.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool