Створено Головне управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області

Вересень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 2014 року №160 утворено Державну фіскальну службу як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України, реорганізувавши Міністерство доходів і зборів шляхом перетворення.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року №311 „Про утворення територіальних органів Державної фіскальної служби та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України”, наказу Головного управління ДФС у Кіровоградській області від 15.09.2014 №1 „Про початок діяльності Головного управління ДФС у Кіровоградській області” та Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, серія АД №272417, з 15 вересня 2014 року розпочало свою діяльність Головне управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області.
Головне управління здійснює свої функції і повноваження на підставі Положення, затвердженого наказом ДФС України від 20.08.2014 №53.
Наказом ДФС України від 11.09.2014 №443-о начальником Головного управління ДФС у Кіровоградській області призначено Надію Антонівну Воленшчак.

Прес-служба ДФС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool