Стартував обласний етап національно-патріотичних змагань «Захисник Кіровоградщини»

Жовтень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Урочисте відкриття змагань відбулося на військовому полігоні поблизу села Федорівка Первозванівської об’єднаної територіальної громади. 

Саме тут протягом двох днів випробовуватимуть свої сили учні 11-х класів. Загалом, учасниками цьогорічних змагань стали більше 200 юнаків у складі 34 команд.

Неабияке захоплення у учасників змагань викликало авіашоу – складні фігури у небі виконали пілоти товариства сприяння обороні України.

До юнаків та їхніх наставників з вітальним словом звернулися заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко, військовий комісар обласного військового комісаріату Ярослав Кучер, голова Кіровоградської районної державної адміністрації Алла Поліщук та голова Первозванівської об’єднаної територіальної громади Прасковія Мудрак.
У перший день змагань учнівська молодь взяла участь в естафеті з елементами перекидання (кантування) колеса, силових вправах, зокрема, підйому з переворотом на поперечині, а також долатиме туристичні смуги перешкод. Завтра, 12 жовтня юнаки демонструватимуть свою вправність у розбиранні та збиранні на швидкість автоматичної зброї, стрільбі з пневматичної гвинтівки та перетягуванні канату. А вже о 15 годині команди візьмуть участь у благодійному марафоні, що відбудеться у Кропивницькому у рамках відзначення Дня Захисника України.

Завтра ж відбудеться нагородження переможців змагань «Захисник Кіровоградщини».

Урочисте відкриття змагань відбулося на військовому полігоні поблизу села Федорівка Первозванівської об’єднаної територіальної громади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool