Стан доріг на території Кіровоградщини: Оперативна інформація (ФОТО)

Листопад 28, 2023 | Новини | Переглядів: 684 | Коментарі: 0

Проїзд деякими дорогами області ще залишається ускладненим, зокрема на дорозі М-13 Кропивницький - Платонове від Новоукраїнки до кордону з Миколаївщиною.

Там висота снігового покриву місцями сягає більше метра. Працюють трактори та катерпілер, і згодом буде залучено ротор, щоб посилити снігоборотьбу.

Стосовно ситуації на М-30 Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине, рух транспорту було відновлено ще зі вчора з 18:00, авто пускали поступово, аби не скупчувати. Техніка працювала всю ніч, наразі проблем немає, але є дещо звужені місця, тож будьте уважні та не маневруйте.

На дорогах М-22 Полтава-Олександрія, М-05 Київ-Одеса, Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв, Н-24 Благовіщенське - Миколаїв, Н-08 Боиспіль-Дніпро-Запоріжжя (через м.Кременчук)-Маріуполь ситуація стабільна, проїзд забезпечено в повному обсязі.

Зусилля підрядних організацій зосереджено на територіальній мережі.

Стан доріг на території Кіровоградщини

Стан доріг на території Кіровоградщини

Стан доріг на території Кіровоградщини

Приносимо вибачення за ситуацію, що склалася протягом 26-27 листопада на дорозі М-30 біля міста Смоліне, села Пʼятихатки та селища Велика Виска. Негода вирувала дуже сильна, вітер та безперервний снігопад зводили роботу снігоприбиральної техніки нанівець, а безперервний потік транспорту ускладнював цю роботу і, врешті, утворилися затори.

Нагадуємо цілодобову лінію диспетчерської служби: 0686646422. 

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool