Сталася ДТП на автодорозі «Кропивницький - Кривий Ріг» (ФОТО)

Липень 23, 2022 | Новини | Переглядів: 2637 | Коментарі: 0

22 липня о 20:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Кропивницький – Кривий Ріг» біля с. Куцівка Новгородківської СТГ. 

22 липня о 20:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Кропивницький – Кривий Ріг» біля с. Куцівка Новгородківської СТГ.


Унаслідок аварії травмовано чоловіка 1999 р.н., якого рятувальники 27-ї ДПРЧ смт Новгородка деблокували з понівеченої автівки за допомогою спецінструменту та передали медикам швидкої допомоги.

В той же час, надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по деблокуванню тіл 2 загиблих внаслідок ДТП чоловіків біля с. Димине Соколівської СТГ. Бійці 2-ї ДПРЧ м. Кропивницький за допомогою спеціального інструменту розпиляли автомобіль та дістали тіла загиблих.

Деталі подій з’ясовують правоохоронці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool