Справу іноземця, який намагався відкупитися від поліції, скеровано до суду

Травень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно громадянина Республіки Узбекістан, який намагався підкупити підполковника поліції.

Досудовим розслідуванням встановлено, що іноземець вчинив адміністративне правопорушення та з метою уникнення відповідальності запропонував співробітнику національної поліції 2 тис грн неправомірної вигоди.

Після надання обумовленої суми грошових коштів 5 березня 2018 року він був затриманий працівниками поліції на місці злочину.

Протиправні дії іноземної особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, тобто пропозиція та обіцянка надання службовій особі, неправомірної вигоди, за вчинення чи не вчинення службовою особою в інтересах того, хто обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданого службового становища.

Подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд. За скоєне йому загрожує до 4 років обмеження або позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool