Сподіваюсь проекти будуть профінансовані і збудовані так само якісно і швидко,- Сергій Кузьменко

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 653 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації під час апаратної наради дав керівникам територій та профільних структурних підрозділів облдержадміністрації низку доручень стосовно реалізації пріоритетних будівельних проектів.

"Слід забезпечити оперативну, фахову роботу в рамках діючого законодавства під час проведення тендерних процедур", - наголосив він. "Всі дев'ять проектів, які реалізовуються у 2018 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку, мають бути профінансовані у повному об’ємі і як результат – ми мали якісні дитсадки, школи, дороги, заклади охорони здоров'я та культури".

Це ж завдання стосується державної програми з будівництва сільських лікарських амбулаторій, згідно з якою на території області буде побудовано 18 типових медзакладів. "Маємо урядову постанову, яка дає можливість розпочати будівельні роботи", - зауважив очільник області. Сергій Кузьменко також доручив на належному організаційному рівні реалізувати низку програм щодо придбання медичного обладнання та санітарного транспорту для сільської медицини.

"Переконаний, ми виконаємо ці завдання так само відмінно, як і державну програму із будівництва спортивних майданчиків, яку ми завершуємо нинішнього тижня, - підкреслив голова облдержадміністрації. За його словами, на Кіровоградщині за два місяці було збудовано 12 міні-футбольних полів. Зокрема цього тижня заплановано відкриття міні-футбольних полів у Долинській та Устинівці.

Сергій Кузьменко також прокоментував і будівництво ідентичних майданчиків у рамках цьогорічної бюджетної програми. "Сподіваюсь проекти, що закладені цією програмою в бюджеті на 2018 рік, будуть профінансовані і збудовані так само якісно і швидко", - зазначив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool