Співробітники податкової міліції Кіровоградської області викрили злочинну схему «горе-імпортерів»

Січень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

В ході проведення заходів в рамках операції «Рубіж-2016» співробітниками податкової міліції Кіровоградської області до ЄРДР внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення за ст. 212 КК України за фактом ухилення від сплати обов’язкових митних платежів службовими особами товариства, яке здійснювало імпорт електричних приладів побутового призначення.

Службові особи товариства здійснили переміщення через митний кордон України електричні прилади побутового призначення загальною митною вартістю 5,5 млн.грн. та з метою ухилення від сплати обов’язкових митних платежів надали до митного органу документи, які одержані незаконним шляхом та містять неправдиві відомості.
Тривають слідчі дії.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool