Співробітники податкової міліції Кіровоградщини виявили чергове підпільне виробництво алкогольного сурогату

Серпень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

Розслідування кримінальної справи, порушеної податківцями за фактом реалізації алкогольних виробів незаконного виробництва привело оперативників до місця його виготовлення, розміщеного на окраїні райцентру в старому занедбаному приміщенні, де місцева жителька обладнала гуральню.

Технологія виробництва була простою – спирт змішувався з водою, а отримана суміш очищувалась за допомогою оцту. На виробництві працювали двоє місцевих жителів, один з яких неповнолітній. Фальсифікована горілка виготовлялась в антисанітарних умовах – в брудній тарі, з неочищеної води з місцевого водоймища, в засміченому приміщенні. З метою збереження таємності виробництва, сурогат розливали у пластикову тару та відправляли на заздалегідь підготовлені точки реалізації. Розгалужена сітка продавців збувала його місцевим мешканцям.
Згідно висновку Кіровоградського відділення Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз, рідина, що була вилучена з місця події, є неякісною та небезпечною алкогольною продукцією, вживання якої шкодить здоров’ю людини.
Податківці вилучили з незаконного обігу близько 200 літрів спирту, 570 літрів горілчаних напоїв та пластикову тару на загальну суму майже 55 тис. грн. Слідство триває.

Управління податкової міліції ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool