Співробітники кіровоградської податкової міліції спільно з колегами припинили діяльність «конвертаційного» центру

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

До складу останнього входило 5 підприємств, 2 з яких – з ознаками фіктивності та 3 – так звані „транзитери”. Злочинна група, до складу якої входили 5 осіб та 5 суб’єктів господарювання, діяла на території Кіровоградської області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПС в Кіровоградської області

Послугами центру користувалися службові особи реально діючих восьми кіровоградських підприємств. До речі, останні незаконно сформували податковий кредит з ПДВ на загальну суму близько 10,8 млн. грн.
Організатори «конвертаційного» центру шляхом використання підконтрольних їм суб’єктів господарювання надавали послуги по незаконному переведенню грошових коштів в готівку реально діючим суб’єктам господарювання. За надання таких послуг вони отримували плату у розмірі 3-10 відсотків від переведеної суми. Одночасно надавались послуги по мінімізації податкових зобов’язань реально діючим суб’єктам господарювання.
З’ясовано, що протягом 2009-2012 рр., злочинним угрупуванням проконвертовано близько 65 мільйонів гривень.
В рамках розслідування кримінальної справи вилучено фінансово-господарські, бухгалтерські та податкові документи, печатки близько 40 суб’єктів господарювання, оргтехніку. На розрахункових рахунках заблоковано близько 170 тисяч гривень.
Слідство триває.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool