Спецслужба (СБУ) запрошує на навчання талановиту молодь

Грудень 23, 2020 | Новини | Переглядів: 678 | Коментарі: 0

Кожен може обрати майбутню професію, але краще обрати справжнє покликання. Тож, якщо ви вже вирішили, що мрієте служити Україні та захищати її безпеку, - вступайте до вищих навчальних закладів СБУ

Зокрема, в Національну академію Служби безпеки України (м. Київ), за денною формою навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти у статусі курсанта за спеціальностями:

 «Державна безпека» спеціалізації:

поглиблене вивчення тактико-спеціальних дисциплін, (виключно із числа осіб чоловічої статі);
поглиблене вивчення правових дисциплін та поглиблене вивчення іноземних мов, (незалежно від статі);
 «Філологія»
переклад у сфері забезпечення державної безпеки, (незалежно від статі).
      Також в Інститут підготовки юридичних кадрів для Служби безпеки України Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Харків). За денною формою навчання:
 для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти у статусі курсанта за спеціальністю «Право» спеціалізації:
правові засади діяльності СБУ, (незалежно від статі);
 для здобуття ступеня магістра на основі освітнього ступеня бакалавра «Право» у статусі курсанта за спеціальністю «Право» ▫️правові засади діяльності СБУ,
з числа кандидатів, які отримали ступінь бакалавра за спеціальністю «Право», у тому числі в інших закладах вищої освіти України (незалежно від статі).

З правилами прийому можна буде ознайомитися на сайтах ВВНЗ

СБУ http://academy.ssu.gov.ua/ua/page_abiturient/ та http://vstup.nlu.edu.ua/.

Прийом заяв відбуватиметься з 11 січня 2021 року до 01 лютого 2021 року. За детальною інформацією звертатися у громадську приймальню УСБУ в Кіровоградській області за адресою: м. Кропивницький,вул. Дворцова, 9., тел.+38(0522)39-94-24; +38(0522)39-94-23.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool