Соціальні послуги для громадян мають стати більш доступними - Віктор Янукович

Січень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Соціальна підтримка громадян, які її потребують, має бути істотно посилена. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час засідання Комітету з економічних реформ. За його словами, йдеться зокрема про наближення соціальних послуг до одержувача - насамперед через розширення відповідної інфраструктури.


«Якщо ми кажемо про зміцнення соцслужб, то ми повинні зробити так, щоб людина не бігала за допомогою. Представники соціального забезпечення мають приходити з послугою до людини у складних життєвих обставинах», - зазначив Глава держави. Для цього, додав він, протягом 2012 року більш ніж на 12 тисяч осіб було збільшено кількість фахівців соціальної сфери.
Віктор Янукович також наголосив на важливості створення додаткових стимулів для залучення інвестицій у соціальну сферу, реалізації проектів державно-приватного партнерства в цьому напрямку. «Над цим питанням треба працювати», - переконаний Президент.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool