Сосновий масив повинен належати громаді Кіровограда

Листопад 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1596 | Коментарі: 0

Органи прокуратури Кіровоградщини докладають зусилля для повернення територіальній громаді міста Кіровограда земель природоохоронного значення в районі вулиці Лісопаркової, незаконно переданих у власність Кіровоградською міською радою.

Відомо, що свого часу депутати Кіровоградської міськради 5 скликання незаконно надали у приватну власність майже 20 га соснового масиву на Лісопарковій вулиці, який є пам’яткою садово-паркового мистецтва, а також – одним з найулюбленіших місць відпочинку кіровоградців.
Органи прокуратури наполегливо вживають заходів щодо поверненню земель парку-пам’ятки громаді обласного центру. Зокрема, нагадаємо, що 16 жовтня на сесії Кіровоградської міської ради депутати розглянули й задовольнили протести прокурора щодо 8 рішень, якими 12 громадянам надано у власність земельні ділянки Лісопаркової. Ці незаконні рішення було скасовано. І ось, уже 30 жовтня, за результатами розгляду протестів прокурором міста Кіровограда, внесено 12 позовних заяв до Кіровського районного суду обласного центру в інтересах Державної інспекції сільського господарства в області про визнання недійсними та скасування державних актів на право власності на землю, що видані громадянам на підставі опротестованих рішень міської ради, та скасування їх державної реєстрації.
Громадськість і надалі буде інформуватися про дану роботу.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool