Сьогодні збори еліти Кіровоградщини

Березень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1625 | Коментарі: 1

Сьогодні, 20 березня 2012 року, о 16 годині, в приміщенні Будинку Профспілок відбудуться 9-ті Збори еліти Кіровоградської області.

У роботі зборів активно беруть участь державні та громадські діячі, представники міської та обласної влади, підприємці, меценати, діячі культури та мистецтв. На наших Зборах ведеться дискусія з тих питань, які найбільше турбують місто і область. Учасники зборів пропонують свої шляхи вирішення нагальних проблем, обмінюються думками та досвідом. Таким чином, ми намагаємось поліпшити життя в нашому краї, підвищити привабливість Кіровоградщини, залучити до розвитку області усі прогресивні і креативні сили.
Активну діяльність у роботі зборів беруть і прогресивні, молоді політичні сили. На сьогоднішньому засіданні планується виступ голови Кіровоградської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Анатолія Ревенка, а також великої кількості інших патріотів області і небайдужих до її долі людей.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool