Сьогодні у Кіровограді відбудеться благодійний концерт

Липень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 1792 | Коментарі: 0

У Кіровограді 5 липня 2015 року на території парку О.С. Пушкіна відбудеться благодійний гала-концерт для допомоги бійцям АТО та особовому складу військово-морського флоту України і морської піхоти.

Організатори заходу: благодійна організація «Благодійний фонд допомоги і стабільності військово-морських сил України», підприємства, організації та меценати міста і за підтримки Кіровоградського Громадського руху «Народний контроль.

Початок свята о 12.00.

В програмі:

12.00-15.00 – дитяча програма; 15.00-16.00 – солдатська каша; 16.00-17.00 – спілкування з воїнами української армії і флоту; 17.00-22.00 – виступи художніх колективів та кіровоградських рок-гуртів. В програмі свята передбачена велика кількість розважальних, пізнавальних номерів і сюрпризів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool