Сніданки у школах Кропивницького стали смачнішими (ФОТО)

Жовтень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Із вересня 2016 року рішенням виконавчого комітету міської ради Кропивницького збільшено вартість сніданку для учнів початкової школи у всіх закладах освіти міста.

Відтепер на сніданок для одного учня виділяється 7 гривень, що на 2 гривні. Більше, ніж було у минулому навчальному році.

Вчора міський голова Андрій Райкович  завітав до шкільної Їдальня у НВО №6, та поцікавився як харчуються школяри.

Як повідомили в управлінні освіти, на сьогодні безкоштовними сніданками охоплено 10 тисяч 513 учнів 1-4 класів. Підвищення вартості раціону дозволило включити в меню дітей соки, фрукти, свіжі овочі, страви з риби, збільшити вагу порцій страв м'яса.
Крім того, для поліпшення якості організації харчування учнів 1-4 класів, управління освіти планує у жовтні 2016 року провести анкетування батьків щодо якості шкільного раціону. Усі слушні пропозиції батьків будуть узяті до уваги.

Сніданки у школах Кропивницького стали смачнішими
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool