Служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Одеської залізниці втричі зменшить витрати на пальне

Жовтень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Нові вантажопасажирські автомобілі служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Одеської залізниці дозволять втричі зменшити витрати на пальне.

Сьогодні вісім нових вантажопасажирських автомобілів марки ГазЕЛЬ отримала служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд. Використання автомобілей такого типу дозволяє значно зменшити витрати з обслуговування об’єктів будівництва, капітального і поточного ремонту, виконання аварійних робіт, адже раніше доводилося доставляти матеріали на об’єкти вантажними автомобілями ГАЗ-52, ГАЗ-53, ЗИЛ-130, а робочі бригади перевозити автобусами, які мають базову норму витрати палива 22-31 л на 100 км.
Ключі від автомобілів керівникам будівельно-монтажних експлуатаційних управлінь та будівельно-монтажних поїздів магістралі вручив начальник Одеської залізниці Микола Луханін. «Ці зручні автомобілі дозволять підвищити безпеку дорожнього руху при перевезенні до місця виконання будівельно-ремонтних робіт наших працівників та заощаджуватимуть кошти за рахунок економного споживання палива», - підкреслив Микола Луханін.
Начальник служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Сергій Маковський подякував начальнику залізниці за всебічну підтримку та розуміння потреб служби, а також за наявний за складних фінансових умов обсяг робіт.

*Довідково
Служба будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд залізниці виконує усі види робіт з приведення будівель та споруд залізниці: вокзалів, станцій, адміністративних, побутових приміщень до належного естетичного стану.
Через постійне зростання цін на енергоносії особливу увагу у службі приділяють питанню енергозбереження. Саме тому одним з пріоритетних напрямків у цьому питанні є закупівля малотоннажного вантажопасажирського автотранспорту з малими питомими нормами витрат палива, зокрема автомобіль марки ГазЕЛь має вантажопідйомність до 1,5 тонни, пасажиромісткість 5 осіб, дизельний двигун і базову питому норму витрат палива 9-10 л на 100 км.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool