Служба автодоріг Кіровоградщини долучається до Тижня безпеки дорожнього руху

Листопад 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

В рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху з 9 по 15 листопада пройде Тиждень БДР

В рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020 рр. проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН, згідно Резолюцій ООН з підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі, Міністерство охорони здоров´я України виступило ініціатором проведення в Україні щорічного Тижня безпеки дорожнього руху.
Тиждень безпеки дорожнього руху пройде з 9 по 15 листопада 2015 року за підтримки Кабінету Міністрів України, за участю профільних міністерств та відомств, Всесвітньої організації охорони здоров´я та інших міжнародних і вітчизняних організацій.
Головною темою Тижня у 2015 році, визначеною Організацією Об´єднаних Націй на всесвітньому рівні, стане безпека дітей на дорозі. Усі заходи матимуть на меті привернення уваги суспільства до проблеми дитячого травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
В рамках проекту на дорожніх підприємствах Кіровоградської області будуть проведені додаткові семінарські заняття та роз’яснювальні роботи щодо забезпечення безпеки дорожнього руху під час виконання дорожніх робіт. Крім того, будуть проінспектовані під’їзні дороги до шкіл та дитячих садків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool