Слідчо-оперативні підрозділи Міндоходів Кіровоградщини спрямували до бюджету понад 1,5 мільйона гривень

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

У 2014 році по направлених до суду провадженнях про ухилення від сплати податків добровільне відшкодування збитків склало один мільйон 540 тисяч гривень.

Таких результатів вдалося досягти за рахунок зосередження працівників слідчо-оперативних підрозділів на діяльності з базами даних та аналітично-інформаційними системами одночасно зі зменшенням втручання у господарську діяльність підприємців.
Так, за січень-травень цього року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів ГУ Міндоходів в області внесено 18 кримінальних правопорушень економічної спрямованості. Серед них найбільше – по шість фактів – за результатами роботи щодо протидії розкраданню бюджетних коштів, їх легалізації та за ухилення від оподаткування. Чотири правопорушення зареєстровано за виявленими фактами порушень при здійсненні імпортних операцій, три – за фактами незаконної реалізації алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної сировини та одне – у сфері протидії податковим злочинам із використанням новітніх технологій.
З початку року по шести зареєстрованим кримінальним провадженням вісьмом особам вручено повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Закінчено та направлено до суду з обвинувальним актом п’ять проваджень.
Водночас збільшення ефективності діяльності слідчо-оперативних підрозділів не відбулось за рахунок тиску на платників податків.
„Для нас не важлива кількість кримінальних справ, важливі відрахування до бюджету – щоб всі збитки, завдані державі несумлінними підприємцями, були відшкодовані у повному обсязі”, – наголосив начальник оперативного управління ГУ Міндоходів в області Олександр Пісний.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool