Скелелази з Кропивницького успішно виступили на чемпіонаті України у Дніпрі

Вересень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 608 | Коментарі: 0

У Дніпрі відбувся чемпіонат України зі скелелазіння серед учнів позашкільних навчальних закладів. У змаганнях взяли участь 60 спортсменів із п’яти регіонів України.

Кіровоградську область представляли десять вихованців комунального закладу Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради Кропивницького й обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Чемпіонами України зі скелелазіння в лазінні на швидкість серед юнаків та дівчат стали: Богдан Гречук, Діана Токар і Єгор Ніколаєв. Бронзову медаль виборола Альбіна Петюренко. До десятки сильніших спортсменів України потрапили: Роман Ковальчук, Лариса Мартенюк, Владислав Щербаков, Дар’я Устінова, Олена Сосонська, Валерія Гончарук.

У командному заліку на швидкість збірна команда Кіровоградської області зайняла перше місце. У змаганнях естафети та на трасі рекорд наша команда у складі Богдана Гречука та Діани Токар посіла третє місце.

Готували спортсменів до змагань тренери Микола Побережець, Валентина Русінова, Сергій Побережець.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool