You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Сім’я кіровоградських довгожителів поповнилась

Жовтень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Кіровоградка Парасковія Савелівна Оніщенко святкує сьогодні, 12 жовтня, своє 100 – ліття.

Привітати ювілярку із знаменною датою завІтав Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус. Разом з найтеплішими словами побажань, Олександр Саінсус вручив Парасковії Савелівні вітальні телеграми від Президента України Віктора Януковича, голови Кіровоградської ОДА Сергія Ларіна, цінний подарунок та грошову допомогу у розмірі 1000 гривень.
Парасковія Савелівна народилася у Кіровограді, в родині робітників. Закінчила сім класів школи №3, працювала на заводі «Червона зірка» спочатику чорноробом, потім майстром. В 1939 році нагороджена медаллю «За трудові заслуги». Після закінчення Великої Вітчизняної війни працювала в медчастині заводу «Червона зірка» санітаркою до виходу на заслужений відпочинок. Має статус учасника війни та інваліда першої групи.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool