Сім’я кіровоградських довгожителів поповнилась

Жовтень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Кіровоградка Парасковія Савелівна Оніщенко святкує сьогодні, 12 жовтня, своє 100 – ліття.

Привітати ювілярку із знаменною датою завІтав Кіровоградський міський голова Олександр Саінсус. Разом з найтеплішими словами побажань, Олександр Саінсус вручив Парасковії Савелівні вітальні телеграми від Президента України Віктора Януковича, голови Кіровоградської ОДА Сергія Ларіна, цінний подарунок та грошову допомогу у розмірі 1000 гривень.
Парасковія Савелівна народилася у Кіровограді, в родині робітників. Закінчила сім класів школи №3, працювала на заводі «Червона зірка» спочатику чорноробом, потім майстром. В 1939 році нагороджена медаллю «За трудові заслуги». Після закінчення Великої Вітчизняної війни працювала в медчастині заводу «Червона зірка» санітаркою до виходу на заслужений відпочинок. Має статус учасника війни та інваліда першої групи.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool