Шляхи підвищення енергоефективності на транспорті обговорюють фахівці в Одесі

Червень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Одеські залізничники беруть активну участь у VII науково-практичній конференції “Управління підвищенням енергоефективності на транспорті”, що проходить з 25 по 27 червня поточного року в Одесі.

Захід проводиться щорічно починаючи з 2007 року за підтримки Міністерства інфраструктури України, Комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки та Одеської обласної державної адміністрації.
Основні питання, які обговорюються в ході конференції це впровадження новітніх енергоефективних технологій, зниження витрат на енергоносії, створення системи управління підвищенням енергоефективності на транспорті, нормування та контроль витрат паливно-енергетичних ресурсів та багато іншого.
Одеську залізницю на даному заході представляють в.о. заступника головного інженера - начальника технічної служби Михайло Мелешко, начальник технічного відділу служби локомотивного господарства Євген Шарапієв та головний теплоенергетик служби будівельно-монтажних робіт та цивільних споруд Олег Чернявський.
Проведення такого важливого заходу є надзвичайно корисним для учасників, адже матеріали конференції сприяють формуванню та реалізації галузевих та дорожніх програм підвищення енергоефективності.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool