Школа Юніорів весело крокує по Кіровоградщині

Грудень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

30 листопада розпочала роботу Школа Юніорів ЮніорБанку у м.Світловодську.

Нестандартно та креативно розпочала свою роботу Школа Юніорів у Світловодську. Яскравим початком її роботи стало проведення Бонус-Квесту - спортивно-інтелектуального змагання, основою якого стало практичне навчання майбутніх банкірів азам фінансової грамотності.

Кожна з команд отримала заздалегідь підготовлену топографічну карту, на якій спецільними символами програми Бонус Плюс ПриватБанку (полуничками) були нанесені завдання. На шляху до перемоги гравці вчились користуватись карткою Юніора, самостійно здійснюючи транзакції: купували будь-який товар на свій смак, поповнювали картку в терміналах самообслуговування та користуватись інтернетбанкінгом Приват24. Крім опанування фінансовими знаннями, юні банкіри навчались спілкування та роботі в команді.

"Форма навчання в нашій БізнесШколі принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Ігри, квести, фільми, презентації - саме таким чином ми заохочуємо дітей до навчання. - розповідає Сергій Герасименко, керівник Світловодського відділення Кіровоградської філії ПриватБанку. - Такий незвичний і креативний підхід до навчальної програми вже дає свої позитивні результати. Майбутні банкіри навчаються в нашій школі із задоволенням і наш Бонус-Квест - тому підтвердження".

"Світловодська БізнесШкола ЮніорБанку розпочала свою роботу з яскравого та незабутнього БонусКвесту. - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку Агентська мережа Кіровоградської філії ПриватБанку. - Маємо надію, що такий гарний початок дасть чудові результати і наші учні стануть переможцями практичного курсу серед регіональних Бізнес-шкіл".

Після вручення призів та подарунків, всі учасники були нагороджені солодощами та переглядом фільму "Форсаж" .

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Школа Юніорів весело крокує по Кіровоградщині

Школа Юніорів весело крокує по Кіровоградщині


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool