Шість нагород отримали одеські залізничники на огляді-конкурсі народної творчості

Грудень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Одеські залізничники взяли участь у дводенному заключному турі огляду-конкурсу народної творчості працівників залізничного транспорту України.

Одеську делегацію представляли 120 аматорів художньої сцени. За підсумками заходу Одеська залізниця отримала перше місце у номінації «окремі виконавці народної хореографії» (О.Часник та В. Чупахіна, Знам’янська дирекція залізничних перевезень), перше місце у номінації «окремі виконавці сучасної хореографії» (Ю. та А. Васильченки, Одеська дирекція залізничних перевезень), друге місце у номінації «окремі виконавці фольклорного жанру» (В. Кулик, Знам’янське локомотивне депо), друге місце у номінації «окремі виконавці театрального жанру» (В. Половко, Знам’янське локомотивне депо), друге місце у номінації «хорові колективи фольклорного жанру» (хоровий самодіяльний колектив локомотивного депо ім. Т. Шевченка під керівництвом В. Голубничого), третє місце у номінації «окремі виконавці класичного жанру» (В. Марчук, Херсонське будівельно-монтажне експлуатаційне управління).
Нагадаємо, що огляд-конкурс проходив 12-13 грудня поточного року в Харкові. Під час заходу свою творчу майстерність продемонстрували понад 726 обдарованих особистостей з усіх шести залізниць України. До складу журі увійшли представники Укрзалізниці, залізниць-учасниць, Ради профспілки, так і видатні майстри мистецтв України, спеціалісти-професіонали кожного з жанрів заключного туру конкурсу. У програмі кожної з залізниць було близько 15 виступів, у рамках чотирьох жанрів: музичне мистецтво, хореографічне мистецтво, театральне мистецтво, і циркове мистецтво. У кожному жанрі визначалось по декілька номінацій.
За словами членів журі виконавська майстерність колективів зростає, концертні номери набувають все цікавішої оригінальності задуму, нових відтінків та засобів вираження. Огляд-конкурс аматорського мистецтва з року в рік набирає потужніших обертів, наближаючись до рівня справжнього фестивалю.
Керівництво Одеської залізниці спільно з президією Дорожнього комітету профспілки заохотили почесним дипломами та грошовими винагородами переможців та призерів огляду-конкурсу народної творчості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool