Ще одна дорога у Кіровограді капітально відремонтована

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1294 | Коментарі: 0

Географія капітально відремонтованих доріг у Кіровограді розширилася. Нове асфальтове покриття по вулиці Жуковського покращило транспортну комунікацію з обласним онкодиспансером та значно розвантажило рух по магістральній вулиці Генерала Родімцева.

Якість виконаних робіт перевірив особисто секретар міської ради Іван Марковський. Загалом ремонт виконаний на совість і дорога має довго прослужити людям, пересвідчився очільник міста. У той же час не обійшлося без дрібних недоліків, які за відповідального ставлення мали б бути усунуті підрядною організаціїєю під час виконання робіт. Так посеред дороги тріснула кришка каналізаційного люка, дорожники обмежилися вставлянням у відкритий люк гілки дерева. Або ж на вїзді з боку вулиці Вінницької не прибране сміття, порушене покриття із щебеню.

Іван Марковський доручив керівнику підрядного підприємства терміново усунути недоліки: люк закриють, щебінь для відсипки дороги підвезуть.

Наступним пунктом інспекційної поїздки Івана Марковського став мікрорайон Шкільний. Тут ремонтують внутрішньодворову територію за адресою: вулиця Куропятникова, 21а та розширяють проїжджу частину вулиці Фортечної. Скрізь роботи ведуться за планом, без збоїв.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool