Ще один житель Олександрії загинув у результаті нещасного випадку на воді

Серпень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

Подія сталася ввечері 6-го серпня на території Чечеліївської сільради Петрівського району на Балахівському озері - так місцеві жителі називають водойму, що виникла у колишньому кар’єрі.

Озеро досить глибоке і вода в ньому прозора та чиста. Тож відпочивальників тут завжди багато: приїздять автомобілями та навіть автобусами. Того дня на відпочинок до водойми приїхала група з Олександрії. Купалися, відпочивали. Коли ж сіли перекусити, помітили відсутність 32-річного товариша. Почали пошуки, та на березі знайшли лише його речі. Запідозривши недобре, викликали рятувальників, яким також не вдалося знайти зниклого чоловіка.
Наступного дня, 7 серпня, до пошуків долучилися водолази. Вони виявили тіло нещасного за 12 метрів від берега на глибині близько 15 метрів.
Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС вкотре попереджають про небезпечність купання у необладнаних для цього місцях та закликають до обережності та дотримання вимог безпеки під час відпочинку на воді.
Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool