Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині (ФОТО)

Листопад 23, 2023 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

Сьогодні зранку рятувальники спільно з правоохоронцями помчали до с. Верблюжка, що у Кропивницькому районі.

У місцевому навчально-виховному комплексі відбулося урочисте відкриття класу безпеки. А така знаменна подія для невеличкого населеного пункту просто не могла відбутися без провідників безпеки.

Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині

Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині

Ще один клас безпеки відкрили на Кіровоградщині

Оформлення класу безпеки витримано у чотирьох локаціях, що дозволяють розкрити найважливіші теми безпекового напрямку найбільш повно та цікаво для підростаючого покоління. Перший урок безпеки у новоствореному класі, звісно ж, провели надзвичайники разом з поліціянтами.

Розпочали заняття з правил пожежної безпеки, які учні пригадували під час розв’язання ребусів та квестових завдань. Далі приступили до вивчення алгоритму дій при знаходженні вибухонебезпечних предметів. Головне завдання — довести цю навичку до автоматизму, щоб дитина, натрапивши на боєприпас, не розгубилася, могла чітко та впевнено, а найважливіше - безпечно діяти.

Психологиня Служби порятунку навчила школярів простих та ефективних технік, що дозволять виробити корисну звичку дбати про своє ментальне здоров’я щодня.

Від працівників ювенальної превенції ГУ НП в області діти дізналися про правила безпеки на вулиці, запобігання булінгу в шкільному колективі та профілактику шкідливих звичок.

Докладені зусилля виправдали себе та перший урок безпеки у новому класі пройшов з успіхом.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool