Шановні жителі Кіровоградщини!

Травень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1410 | Коментарі: 0

Дорогі ветерани!

Цього року відзначається 70-та річниця Перемоги над нацизмом, що була здобута ціною мільйонів життів, зокрема, кращих синів і дочок України, які полягли на полях бою. 8 травня, у День пам’яті та примирення, у жалобі схиляємо голови перед усіма, хто життям заплатив за нашу свободу. Цього дня вшановуємо світлу пам'ять кожного борця проти нацизму, адже війна залишається однією з найбільших трагедій людства, раною, яку неможливо загоїти через роки.
День Перемоги, 9 травня, закарбувався у пам’яті українців як свідчення всенародної поваги до подвигу наших дідів та прадідів у роки війни. Дякуючи їх мужності та героїзму, у суворих випробуваннях була здобута незалежність Батьківщини.
Низький уклін і щира вдячність вам, дорогі ветерани, за самовідданість та незламний дух, за звільнення рідної землі. Сьогодні нам як ніколи потрібен ваш досвід та батьківська порада. Тож, дай вам Бог здоров’я та сил на довгі роки життя!

З повагою
Колектив Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool