Шановні представники засобів масової інформації!

Березень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1303 | Коментарі: 0

Творче об’єднання «ТОРО» Контактна група в Україні Transparency International спільно з Кіровоградською міською радою 15 березня 2012 року (у четвер) о 10.00 у кім.215 Кіровоградської міської ради ініціюють проведення прес-конференції на тему: «Як врегулювати проблемні питання діяльності ринків міста Кіровограда?. Позиція влади та експертної громадськості».

Метою прес-конференції є представлення позиції місцевої влади та експертної громадськості по питаннях, порушених Галузевою радою підприємців ринків міста Кіровограда щодо неналежної роботи ринків, які діють у складі підприємства «Кооперативний ринок» Облспоживспілки.

Прес-конференція відбудеться за участі заступника Кіровоградського міського голови Ігоря Василенка та президента Творчого об’єднання «ТОРО» Олексія Хмари.
Творче об’єднання «ТОРО» як спеціалізована неурядова організація з питань протидії корупції в партнерстві із Комісією з питань гласності та протидії корупції Громадської ради при Кіровоградській ОДА підготували експертний висновок щодо прозорості роботи ринків міста Кіровограда на прикладі діяльності підприємства «Кооперативний ринок» Облспоживспілки. 13 березня 2012 року в стінах Кіровоградської міської ради відбулося публічне представлення та обговорення цього висновку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool