Шановні кіровоградці та гості міста!

Лютий 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка започатковує новий бібліопроект «Креативна сереДА!».

В його рамках, у вечірній час, в бібліотеці будуть відбуватися цікаві заходи, виступи творчих колетивів, молодих музикантів, цікаві ігри та інші розваги. Мета проекту – організація змістовного дозвілля молоді та спільного сімейного відпочинку. Планується, що подібні заходи будуть відбуватися двічі на місяць – кожну другу та четверту середу мі сяця.

Перший захід проекту відбудеться вже 11 лютого 2015 року з 18.00 до 20.00 і цього разу ми запрошуємо усіх кіровоградців на арт-фьюжн «Краса та велич Сходу». В програмі заходу:
- презентація та майстер-клас з мистецтва Йога від студії «САТТВА» (міський будинок вчителя);
- східні танці від школи східного танцю «Шакті»;
- бойові мистецтва Сходу від Кіровоградської обласної федерації Лао-муей - Спортивний клуб «Україна»;
- розпис хною від майстра міхенді Альбіни Печеної (центр психології «Альта»).

Також цього вечора в бібліотеці на Вас чекатимуть й інші розваги. Тут працюватиме веселе караоке та бібліотечний кінозал, будуть оформлені цікаві книжкові викладки.

В рамках заходу діятимуть спеціальні знижки на запис до бібліотеки.

Усі заходи є абсолютно безкоштовними для користувачів бібліотеки. Заходи будуть цікавими для різних верств населення. Тож запрошуємо молодь, батьків з дітьми, дідусів та бабусів з онуками завітати 11 лютого 2015 року з 18.00 до 20.00 до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка на арт-фьюжн «Краса та велич Сходу». Не сидіть вдома, приходьте ввечорі до книгозбірні і Ви обов’язково знайдете собі заняття до душі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool