Шалені пропозиції лізингу авто для підприємств Кіровоградщини

Жовтень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 676 | Коментарі: 0

ПриватБанк пропонує підприємцям Кіровоградщини унікальну послугу лізингу автотранспорту з мінімальною відсотковою ставкою.

Завдяки співпраці ПриватБанка з брендами Toyota, Nissan, Peugeot, Citroën оформлення лізингу автотранспорту стало не лише простим, але й дешевшим! Відтепер будь-які юридичні особи чи фізичні особи-підприємці можуть придбати авто цих виробників в лізинг від 0,01% річних.

Жоден бізнес сьогодні важко уявити без власної техніки. І малий, і середній бізнес завжди потребують придбання чи то власних автівок, чи спецтехніки. От лише не завжди є вільні кошти, адже бізнес постійно потребує капіталовкладень. ПриватБанк пропонує чудовий вихід - лізинг транспорту та спецтехніки. Це унікальна можливість придбати вітчизняну чи імпортну техніку для бізнесу з мінімальним пакетом документів, без додаткової застави та під мінімальний відсоток.

«Тепер підприємцю, аби придбати автомобіль в кредит, достатньо взяти рахунок в автосалоні та внести аванс до банку. Усі інші питання з оформлення угоди бере на себе банк, – говорить Олексій Харін, заступник директора Кіровоградської філії ПриватБанку . – Взяти в лізинг можна саме той транспорт, який потрібен малому бізнесу: легкові авто, мікроавтобуси та навіть малотонажний вантажний автотранспорт».

Термін лізингу авто для підприємців становить від 12 до 60 місяців, аванс - від 10% та перший платіж - від 40%. Для отримання попереднього рішення про можливість отримання авто в лізинг у ПриватБанку та за детальною інформацією можна звернутись до будь-якого відділення ПриватБанку.

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у 2017 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 56,4% українських юридичних осіб та 73,2% приватних підприємців.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool