Шаховий турнір відбувся у Кіровограді

Вересень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1771 | Коментарі: 0

Із 19 по 27 вересня в шаховому клубі «Біла тура» проходив шаховий турнір серед юнаків, чоловіків та ветеранів спорту, присвячений 261-ї річниці заснування міста Кіровограда. У турнірі взяли участь 26 спортсменів.

Серед ветеранів золоту нагороду виборов Василь Гуцало. Другим став Аркадій Аскері. Бронзову медаль завоював Олександр Подерога. У змаганні чоловіків перше місце посів Володимир Кеванашвілі. Срібну медаль завоював Василь Бузько. Третє місце виборов Сергій Прихоженко. Серед юнаків переміг Іван Ковальчук. Срібна медаль у Дмитра Литвинюка. Третім став Владислав Апоркін.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

У Кіровограді пройшли змагання серед найсильніших атлетів області

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool