Севастополь: в річку впав автомобіль

Квітень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

7 квітня, о 5 годині 30 хвилин, на 1 км автодороги Орловка – Полюшко сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

За попередніми даними, водій автомобіля «Тойота Камрі» на заокруглені дороги ліворуч не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де скоїв наїзд на огородження мосту. Після цього транспортний засіб впав у річку. Внаслідок ДТП, один пасажир зазначеного авто загинув на місці пригоди, водій та ще троє пасажирів з тілесними ушкодженнями були доставлені до першої міської лікарні м. Севастополя. Попередньо всі учасники ДТП - студенти одного з вищих навчальних закладів Криму, громадяни іншої держави. Триває розслідування, повідомляє сайт Департаменту ДАІ МВС України


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool