Севастополь: в річку впав автомобіль

Квітень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

7 квітня, о 5 годині 30 хвилин, на 1 км автодороги Орловка – Полюшко сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

За попередніми даними, водій автомобіля «Тойота Камрі» на заокруглені дороги ліворуч не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де скоїв наїзд на огородження мосту. Після цього транспортний засіб впав у річку. Внаслідок ДТП, один пасажир зазначеного авто загинув на місці пригоди, водій та ще троє пасажирів з тілесними ушкодженнями були доставлені до першої міської лікарні м. Севастополя. Попередньо всі учасники ДТП - студенти одного з вищих навчальних закладів Криму, громадяни іншої держави. Триває розслідування, повідомляє сайт Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool