Сергій Шевченко: На даний час не розглядається питання про будівництво птахокомплексу у Бобринецькому районі

Січень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Шевченко прокоментував ситуацію стосовно намірів будівництва на території Бобринецького району великого комплексу з розведення качок.

- Ініціатива щодо будівництва птахокомплексу з вирощування качок з одночасним розміщенням близько 800 тис. голів птиці належала керівництву Бобринецької райдержадміністрації, яка звернулася до інвестора, запропонувавши відповідні земельні ділянки, - зазначив керівник департаменту.
З метою з’ясування позиції громадськості району щодо реалізації подібного проекту було проведено зустріч представника інвестора з керівниками фермерських господарств, посадовими особами міськвиконкому і райдержадміністрації. Під час цієї зустрічі одним з фермерів була надана згода щодо надання земельної ділянки, стверджує Сергій Шевченко.
Крім цього, директором департаменту агропромислового розвитку ОДА було проведено робочу зустріч за участі голови Бобринецької райдержадміністрації, керівників фітосанітарної служби області, обласної державної санепідслужби, екологічної інспекції, управління охорони навколишнього та природного середовища, під час якої було підтверджено відповідність цієї ділянки санітарним та екологічним вимогам.
Разом з тим, на фермера, який дав згоду, почав здійснюватися тиск з боку інших фермерів району з мотивацією спричинення негативних екологічних та соціальних наслідків будівництва зазначеного об’єкту, що і зумовило проведення зборів фермерів району.
- На даний час питання будівництва птахокомплексу в Бобринецькому районі інвестором не розглядається, - запевнив Сергій Шевченко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool