Сергій Ленський - новий прокурор Кіровоградської області (фото)

Серпень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 7159 | Коментарі: 2

14 серпня заступник Генерального прокурора України Григорій Середа представив колективу прокуратури Кіровоградської області її нового керівника - Сергія Ленського.

Григорій Середа охарактеризував новопризначеного прокурора Кіровоградщини як висококваліфікованого фахівця, гарного організатора, енергійного та вдумливого аналітика та побажав належної підтримки колективу й успіхів у справі служіння Закону.
В невимушеній дружній атмосфері київський гість тепло подякував колишньому прокурору області Олегу Левицькому за самовіддану працю. Підкреслив, що, незважаючи на запропоновані йому в центральному апараті високі посади, Олег Петрович прийняв рішення піти на пенсію, лишившись тим самим вірним колективу прокуратури Кіровоградщини, якому присвятив 27 років служби. Під аплодисменти присутніх вручив заохочення від Генерального прокурора України - відомчу відзнаку «Подяку за довготривалу бездоганну службу в органах прокуратури України».
З короткими промовами перед колективом прокуратури області виступили також Олег Левицький та Сергій Ленський.
На представленні були присутні голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, керівники правоохоронних органів регіону, прокурори міст і районів, працівники апарату прокуратури області.

Ленський Сергій Володимирович, державний радник юстиції 3 класу. Народився у 1973 році на Донеччині. В органах прокуратури – з 1996 року. Пройшов професійний шлях від стажиста до начальника Головного управління Генеральної прокуратури України. Працював на керівних посадах в органах прокуратури обласного, міського та районного рівнів. Очолював відділ з розслідувань кримінальних справ у сфері економіки управління Генеральної прокуратури України. Обіймав посаду прокурора Сумської області.

фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

Сергій Ленський - новий прокурор Кіровоградської області (фото)

Сергій Ленський - новий прокурор Кіровоградської області (фото)

Сергій Ленський - новий прокурор Кіровоградської області (фото)

Сергій Ленський - новий прокурор Кіровоградської області (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool