Сергій Ларін звернувся до жителів Кіровоградської області

Листопад 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1585 | Коментарі: 0

Шановні жителі Кіровоградщини!

20 листопада – День спільних дій в інтересах дітей. Цього дня ми зазвичай підбиваємо певні підсумки, аналізуємо, що вдалося зробити для поліпшення становища дітей, захисту їхніх прав та законних інтересів, як того вимагають Декларація прав дитини та Конвенція про права дітей.
Кіровоградщина, як і інші регіони України, є незмінним учасником реалізації державної політики, спрямованої на захист прав та законних інтересів юних жителів області. Саме така діяльність визначена Президентом України як загальнодержавний пріоритет.
Обласна влада постійно опікується тим, щоб маленькі жителі Кіровоградщини мали можливість для повноцінного відпочинку та оздоровлення, отримували якісні знання, у повному обсязі реалізовували свої здібності та таланти, активно займалися фізичним та духовним розвитком.
Одне з головних завдань влади – дбати, щоб усі діти виховувалися у сім’ях, мали житло, всебічну увагу дорослих.
Шановні дорослі! Не будьте байдужими до дитячих доль! Щодня робіть все від вас залежне, аби забезпечити право кожної дитини на нормальне життя, виховання в сім’ї, освіту, охорону здоров’я. Кожна дитина повинна бути почута і захищена.
Впевнений, що ми всі разом докладемо зусиль, аби діти Кіровоградщини росли здоровими і щасливими, освіченими, гідними членами українського суспільства на радість батькам і державі.
Почуймо дітей, подивімося на світ їхніми допитливими очима, щоб потім пишатися ними і бути спокійними за майбутнє нашої країни!

З повагою Голова обласної державної адміністрації Сергій ЛАРІН


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool