Сергій Ларін став співголовою політвиконкому «Опозиційного блоку»

Травень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Народний депутат, голова Кіровоградської регіональної організації «Опозиційного блоку» Сергій Ларін став співголовою політвиконкому партії. Відповідне рішення з’їзд прийняв сьогодні, 27 травня, повідомляє КП.

– Сьогодні відбувся знаковий з'їзд для всіх членів і прихильників «Опозиційного блоку». Ми не тільки обрали керівництво партії і висунули своїх представників на довибори до Верховної Ради. Ми ще й розпочинаємо об’єднавчий процес з усіма, хто виступає проти політики влади, яка руйнує країну і знищує економіку, – прокоментував Ларін.

Разом із тим парламентарій наголосив, що головна мета «Опозиційного блоку» згуртувати всі опозиційні сили, яким не байдуже майбутнє країни.

– Поки нинішня влада влаштовує тарифний і соціальний геноцид для громадян, прикривається гучними гаслами про децентралізацію влади, закриває школи та лікарні, відбирає останні пільги та допомоги і в цей же час виводить гроші через свої офшорні компанії, ми виступаємо за мир, за економічний і соціальний розвиток України. Наша мета – згуртування всіх опозиційних сил, політиків, лідерів громадської думки, представників місцевого самоврядування, яким небайдужа доля країни. Коаліція руйнівників повинна піти, – підсумував він.

Разом із Сергієм Ларіним співголовами політвиконкому партії стали Юрій Бойко, Юрій Воропаєв, Борис Колесніков, Олександр Касянюк, Сергій Льовочкін, Вадим Новинський та Олександр Пузанов.

Як уже повідомлялося, «Опозиційний блок» обрав Юрія Бойка та Бориса Колеснікова керівниками партії на своєму з’їзді сьогодні, 27 травня.

Загальнонаціональний об'єднавчий форум опозиційних сил запланований на вересень 2016 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool