Сергій Ларін: Спрощуючи систему оподаткування, держава продемонструвала, що чує підприємців, готова з ними усі проблеми вирішувати через діалог, через взаємну повагу

Лютий 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1152 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради Сергій Ларін нагадав, що на рівні держави було прийнято рішення про подовження терміну подачі заяв для підприємців про перехід на спрощену систему оподаткування.

"Такий крок – іще один доказ, що влада свої стосунки із дрібним і середнім бізнесом формує у площині співпраці і діалогу. На пряму у цьому процесі задіяні податкові служби", - зазначив очільник області.

Як зауважив Сергій Ларін, в державі більше 1 млн. 200 тис. юридичних і фізичних осіб обрали нову модель оподаткування.

Разом з тим голова облдержадміністрації звернувся до керівників районів і міст: "В останні дні минулого року усі податкові служби працювали напружено, щоб прийняти усі заяви від бажаючих перейти на "спрощенку". Тому не зайве й вам зустрітися з місцевими активістами громадських організацій підприємців, разом з податківцями пояснити про переваги нової системи оподаткування, поцікавитися їхньою думкою, як організовано цей процес у нас, в області, особливо в районах".

Закликав керівник області долучатися до інформаційного діалогу із людьми стосовно переваг спрощеної системи оподаткування і головне управління економіки облдержадміністрації, і представників засобів масової інформації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool