Сергій Ларін: Ми повинні по-новому подивитися на роботу державних соціальних служб, аби забезпечити 100 відсоткове охоплення увагою і опікою найуразливіших категорій громадян: пенсіонерів, інвалідів, ветеранів Великої Вітчизняної війни

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Бобринецького району голова облдержадміністрації Сергій Ларін оглянув хід реконструкції колишнього терапевтичного відділення Бобринецької центральної районної лікарні під територіальний центр зі стаціонарним відділенням для одиноких громадян похилого віку.

Побаченим керівник області лишився задоволеним – об’єкт готовий більш, ніж наполовину: підведено комунікації, ведуться внутрішні роботи, повністю готова котельня. Проте для 100-відсоткового завершення реконструкції будівлі потрібно іще чимало коштів. Голова Бобринецької райдержадміністрації Леонід Кравченко назвав суму у 1,5 мільйона гривень. Виділити одразу такі кошти із обласного бюджету не видається можливим – зазначив Сергій Ларін. Тому єдино правильним шляхом вирішення цього питання він вважає співфінансування – частина суми із обласного бюджету, частина - із районного, і, звісно, ж допомога соціально відповідального місцевого бізнесу.

У контексті порушеної теми стосовно допомоги громадянам похилого віку і одиноким непрацездатним громадянам, Сергій Ларін поцікавився, як у районі функціонує служба "Соціального таксі". Як запевнили керівника області, програма "Соціальне таксі" на Бобринеччині реалізується досить успішно – є угода із приватним перевізником для надання послуг саме такого спрямування за прикладом міста Олександрії, є і окремий автомобіль на балансі у терцентра, загалом за місяць здійснюється до 30 виїздів. Цей показник Сергій Ларін оцінив досить високо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool