Сергій Ларін: Люди проти насильницького об’єднання громад

Березень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1842 | Коментарі: 0

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін переконаний, що насильницьке об’єднання громад призведе до непоправних наслідків, особливо у селах Кіровоградщини, повідомляє Кіровоградська  правда

«Поки влада веде закулісну гру на предмет відставки / не відставки Яценюка і приводу на його місце нового камікадзе, в регіонах назрівають вкрай серйозні наслідки діяльності поки що нинішнього «реформатора». Я отримую сигнали з різних районів Кіровоградської області про насильницьке об'єднання територій.

Чергова компанійщина, коли місцеві царьки хочуть якомога швидше відрапортувати, що все зроблено, при цьому ламають через коліно і залякують незгодних.

Ситуація критична – люди починають розуміти, якщо сьогодні вони підпишуться під так званою «децентралізацією», завтра в їхньому селі не буде ні школи, ні ФАПу! А через півроку зникне і саме село.

За останній час в Кіровоградській області вимерло близько чотирьох десятків сіл, на підході ще близько двох сотень... Хоч хтось замислюється, куди ми рухаємося ?!

Я вже неодноразово говорив, що у нинішньої влади ефективно виходить тільки одне: знищувати країну!» – заявляє політик.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool