Сергій Ларін: Чиновникам не варто забувати про мою вимогу тримати кишені зашитими

Лютий 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

На початку щопонеділкової апаратної наради, голова облдержадміністрації Сергій Ларін зазначив, що Верховна Рада України ухвалила у першому читанні новий Кримінально-процесуальний Кодекс України .

- Реалії сьогодення довели, що далі жити по такому кодексу просто не можна було, тому що він не відповідає стандартам сучасної, європейської, демократичної країни у царині прав та свобод людини. Реформування Кримінально-процесуального Кодексу є важливою складовою виконання Україною взятих на себе міжнародних зобов’язань, - підкреслив Сергій Ларін.

Очільник області звернув увагу на те, що нова редакція Кримінально-процесуального Кодексу передбачає скасування 18 статей кодексу, які провокували корупцію у правоохоронних органах.
- В цілому розробка і прийняття нового Кримінально-процесуального Кодексу є невід'ємною і вкрай важливою складовою курсу на модернізацію України, проголошеного Президентом Віктором Януковичем, - зазначив Сергій Ларін.
- У нас завтра запланована велика нарада у прокуратурі області і у руслі цієї теми теж, тому я прошу керівників територій, правоохоронних і контролюючих органів на місцях посилити увагу щодо антикорупційних заходів, - продовжив він.
Сергій Ларін підкреслив, що його вимога перед чиновниками усіх рівнів тримати кишені зашитими ніколи не втратить актуальності.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool