Сергій Кузьменко звернувся до керівників територій

Лютий 05, 2018 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Під час щопонеділкової апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко поінформував про минулотижневу робочу поїздку до села Дмитрівка Знам'янського району, акцентувавши увагу керівників територій на важливих моментах.

Зокрема, голова ОДА зауважив, що рік тому він побував у цьому селі на відкритті сучасного мультифункціонального спортивного майданчика. Тоді це був гарний приклад для інших регіонів Кіровоградщини, як реалізовувати подібні проекти, а вже цього року заплановано системно побудувати в області 12 таких майданчиків.

Сергій Кузьменко прокоментував результати капітального ремонту і оснащення приміщення сільської амбулаторії в Дмитрівці:

"Ця амбулаторія готова влитися у ту систему медичного простору первинного рівня, яка сьогодні лише створюється. Це і можливість мати телезв'язок, це комфортні умови для лікарів і пацієнтів з необхідним медичним обладнанням". Голова ОДА зазначив, що цей досвід також буде використано при будівництві в області більше 20 подібних сільських амбулаторій.

Сергій Кузьменко наголосив, що на сьогодні Дмитрівська сільська рада, яка в найближчій перспективі стане центром об’єднаної територіальної громади, готова реалізовувати інші амбітні проекти. На території села нещодавно реконструйовано двоповерхове приміщення для стаціонарного відділення терцентру соцобслуговування, де постійно проживають одинокі пристарілі, непрацездатні та люди з інвалідністю. Голова облдержадміністрації підкреслив, що для цих людей створено дуже гарні умови перебування та забезпечено усім необхідним за бюджетні кошти (субвенція з бюджету Дмитрівської сільської ради Знам'янському районному бюджету) – витрачено понад 5 мільйонів гривень.

"Я це говорю для того, щоб керівники міст і очільники райдержадміністрацій почули і знайшли можливість заїхати і подивитися, як це реалізовано. На жаль, інколи наводять причини, чому не мають змоги зробити, замість того, щоб знаходити можливості реалізовувати такі соціальні проекти, – підкреслив Сергій Кузьменко. – Вимагаю, щоб усі завдання, анонсовані нами на 2018 рік, були виконані. Треба попрацювати, щоб наповнити бюджети, а потім на ці кошти виконати такі сучасні соціально важливі проекти".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool