Сергій Кузьменко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Македонія в Україні

Вересень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

Під час зустрічі голова облдержадміністрації подякував пану Послу Столе Змейкоскі за візит до Кіровоградщини та участь у роботі Міжнародного інвестиційного форуму "Central Ukrainian ID-2017" та Міжнародної агропромислової виставки "AGROEXPO-2017".

"Для нас є великою честю, що європейська держава приділяє увагу центру України – Кіровогращині", - наголосив Сергій Кузьменко.
Він нагадав, що між Україною та країнами Європейського Союзу діє Угода про зону вільної торгівлі. "Наявність такого документу дає можливість нашій економіці вільно працювати з європейськими партнерами, у тому числі і з Македонією", - підкреслив голова ОДА. "Існуючі показники в економічних відносинах області з Македонією – це чергова мотивація для того, щоб попрацювати на дипломатичному рівні задля налагодження та розширення ділових бізнесових стосунків".

За словами Сергія Кузьменка, Кіровоградщина відкрита для співпраці та ділових пропозицій, що матимуть взаємовигідний економічний ефект.
"Безумовно ми зацікавлені, щоб вітчизняні компанії розвивались, створювались робочі місця, а додаткові надходження до бюджетів давали можливість вирішувати важливі соціальні питання", - зазначив він.

У свою чергу Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Македонія в Україні висловив зацікавленість та готовність до пошуку ефективних форм взаємодії та реалізації спільних інвестиційних проектів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool